A fost lansat primul nanosatelit romanesc!

3

Ai auzit de Goliat?

Goliat este primul nanosatelit romanesc și a fost lansat azi, luni, din Guyana Franceza, anunță dailybusiness.ro Goliat a ajuns pe orbita la bordul rachetei VEGA a Agentiei Spatiale Europene.

Prima platforma spatiala construita in Romania, dezvoltata de un consortiu de cercetare condus de Agentia Spatiala Romana, are forma unui cub cu laturile de 10 cm si cantareste 1kg.

Acceseaza acest link pentru un video despre acest subiect.

Sursa: aici via Efectul-Pygmalion

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. avatar

    Nici noua 🙂
    Da -asa e – nu e cea mai potrivita poza – dar nu aveam alta care sa fie macar putin legata de subiect…
    Multumim de vizita si de intrebare – o sa fim mai atenti pe viitor cu pozele alese.

  2. Pingback: Inaugurarile primaverii: sedii ale «cunoasterii» in diferite forme | Romania Pozitiva

Comentează