A fost cotat de BBC între primele 3 concursuri de jazz ale lumii!

0

EUROPAfest 2014 lansează primul eveniment

Bucharest International Jazz Competition | 17 – 24 mai 2014

100 % jazz & more…

Festivalul Internațional EUROPAfest 2014 – jazz | blues | pop | clasic, marca jmEvents, sinonim cu 21 de ani de muzică bună promite din nou întâlniri de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă și aceeași combinație inedită – concerte, concursuri, jam sessions, caffe festival, inovație, creație, emoții, public extaziat, atmosferă și eleganță.

Unul dintre evenimentele cele mai apreciate, deopotrivă de public și specialiști, este Bucharest International Jazz Competition, în care noua generație de artiști redefinește jazz-ul în proiecte inovatoare.

Din SUA, Europa, dar și Asia cei mai buni muzicieni ai momentului vor sosi la București pentru concerte de excepție. Există emoții, mize mari, entuziasm și multe momente inedite rezervate publicului. Și mai există un juriu format din personalități excepționale, artiști și profesori, care vor desemna câștigătorul, ce astfel adaugă portofoliului său unul dintre cele mai reputate concursuri de profil. Ajuns la ediția cu nr. 8, Bucharest International Jazz Competition, a fost cotat de BBC între primele 3 concursuri de jazz ale lumii.

Editia 2014 a fost lansată, perioada de aplicații e deschisă până pe 10 februarie, regulamentul fiind public pe site-ul jmevents.ro și jazzcompetition.ro, așa că trupele și vocaliștii interesați se pot înscrie. Vârsta participanților trebuie să fie de până la 35 de ani, iar valoarea totală a premiilor se ridică la 7.000 Euro. Sub sloganul “100% jazz and more…” evenimentul prezintă concerte, jam sessions și workshopuri.

Așadar, între 17 și 24 mai 2014 Bucureștiul devine capitala mondială a jazz-ului, în aceeași notă unică și efervescentă. Pentru publicul format din iubitorii de gen, sau din neinițiați încă în lumea jazz-ului, concursul reușește să strângă valorile noii generații de jazz din întreaga lume. În 2013, 27 de trupe din 22 de țări au încântat audiența.

EUROPAfest 2014 lansează primul eveniment ! Ediția cu nr. 21 se va bucura de o atmosferă jazz-istica bogată în idei și emoții inedite.

afis_JAZZ_2014_A4_landscape_qrcode

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.