A fost cotat de BBC între primele 3 concursuri de jazz ale lumii!

0

EUROPAfest 2014 lansează primul eveniment

Bucharest International Jazz Competition | 17 – 24 mai 2014

100 % jazz & more…

Festivalul Internațional EUROPAfest 2014 – jazz | blues | pop | clasic, marca jmEvents, sinonim cu 21 de ani de muzică bună promite din nou întâlniri de neuitat cu muzicieni din lumea întreagă și aceeași combinație inedită – concerte, concursuri, jam sessions, caffe festival, inovație, creație, emoții, public extaziat, atmosferă și eleganță.

Unul dintre evenimentele cele mai apreciate, deopotrivă de public și specialiști, este Bucharest International Jazz Competition, în care noua generație de artiști redefinește jazz-ul în proiecte inovatoare.

Din SUA, Europa, dar și Asia cei mai buni muzicieni ai momentului vor sosi la București pentru concerte de excepție. Există emoții, mize mari, entuziasm și multe momente inedite rezervate publicului. Și mai există un juriu format din personalități excepționale, artiști și profesori, care vor desemna câștigătorul, ce astfel adaugă portofoliului său unul dintre cele mai reputate concursuri de profil. Ajuns la ediția cu nr. 8, Bucharest International Jazz Competition, a fost cotat de BBC între primele 3 concursuri de jazz ale lumii.

Editia 2014 a fost lansată, perioada de aplicații e deschisă până pe 10 februarie, regulamentul fiind public pe site-ul jmevents.ro și jazzcompetition.ro, așa că trupele și vocaliștii interesați se pot înscrie. Vârsta participanților trebuie să fie de până la 35 de ani, iar valoarea totală a premiilor se ridică la 7.000 Euro. Sub sloganul “100% jazz and more…” evenimentul prezintă concerte, jam sessions și workshopuri.

Așadar, între 17 și 24 mai 2014 Bucureștiul devine capitala mondială a jazz-ului, în aceeași notă unică și efervescentă. Pentru publicul format din iubitorii de gen, sau din neinițiați încă în lumea jazz-ului, concursul reușește să strângă valorile noii generații de jazz din întreaga lume. În 2013, 27 de trupe din 22 de țări au încântat audiența.

EUROPAfest 2014 lansează primul eveniment ! Ediția cu nr. 21 se va bucura de o atmosferă jazz-istica bogată în idei și emoții inedite.

afis_JAZZ_2014_A4_landscape_qrcode

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează