9 premii romanesti la un concurs organizat de NASA!

1

La concursul Ames Space Settlement Design Contest, organizat de NASA, participantii romani au obtinut noua distinctii! Cei mai multi dintre participantii romani la competitia organizata de NASA sunt elevi din Constanta de la Colegiul National „Mircea cel Batran”.

Potrivit lumebuna.ro adolescentii au trimis proiecte vizand realizarea unor statii spatiale care vor orbita in jurul Lunii. Ei au obtinut doua premii I (proiectele: Genesis Space Settlement si DTEM), doua premii II (proiectele: Insula Caelum şi Ragnarok); doua premii III (proiectele Phoenix si Danubios ) si trei mentiuni (proiectele: Hope, Infinity si Philosophy).

După cum a declarat prof. Ion Băraru pentru romanialibera.ro, „proiectele liceenilor noştri vor fi bază de inspiraţie pentru inginerii de la NASA.”

Felicitari si din partea noastra!
RomaniaPozitiva, aprilie 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.