Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

8 mai este ultima zi în care mai poți aplica la Social Impact Award!

0

Dacă simți că și tu ești unul dintre tinerii care vor să construiască soluții inovatoare la problemele sociale curente, te invităm să alegi drumul antreprenoriatului social și să aplici în cadrul competiției internaționale Social Impact Award!

SIA-01-01

Organizatorii ți-au pregătit premii totale în valoare de 5000 de euro, un program educațional complex, spațiu de lucru și conectare, posibilitatea de a participa la workshopuri internaționale în Viena, astfel încât ideile tale să se transforme în proiecte concrete.

Te poți înscrie aici: http://socialimpactaward.ro/aplica-la-sia-2016/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.