Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

75 de milioane de vizualizări într-o săptămână! Alegeri europene: cifre record pentru videoclipul de campanie al Parlamentului

0

Cu mai mult de 75 de milioane de vizualizări într-o săptămână, videoclipul „Alege-ţi viitorul”, parte a campaniei PE bazate pe sentimentul solidarităţii, a avut un impact deosebit.

De la lansarea lui din 25 aprilie, videoclipul de trei minute a fost vizualizat mai mult de 75 de milioane de ori, cifre record pentru o campanie instituţională (date actualizate joi, 2 mai, ora 9.00, însumând numărul de vizualizări de pe toate platformele pe care a fost publicat).

Videoclipul este subtitrat în toate cele 24 de limbi oficiale ale UE, în alte limbi europene, în diferite variante naţionale ale aceloraşi limbi (33 în total), precum şi în alte cinci limbi importante la nivel internaţional (arabă, chineză, rusă, hindi şi turcă). Videoclipul a fost produs de asemenea în 31 de limbaje mimico-gestuale şi în limbajul mimico-gestual internaţional, cu sprijinul Uniunii Europene a Surzilor (EUD).

Pus în scenă de către titratul regizor Frédéric Planchon şi produs pentru Parlamentul European de către European Briadcast Partners şi subcontractantul acestora, & Co./NoA, videoclipul se apleacă asupra momentelor intense, frumoase şi fragile legate de venirea pe lume a copiilor în Europa şi este menit să ne facă să reflectăm asupra importanţei votului. Toate scenele de naşteri din videoclip sunt imagini documentare reale. Fiind una dintre componentele de bază ale campaniei pentru alegerile europene, videoclipul doreşte să îi facă pe europeni conştienţi de valorile comune, de emoţii si responsabilităţi. După cum spune fetiţa ce narează povestea: „Fiecare poate influenţa această lume, dar împreună putem face o schimbare reală. Alege Europa în care vrei să cresc.”

Campania Parlamentului European include de asemenea platforma dedataastavotez.eu ce facilitează implicarea cetăţenilor în alegerile europene. Până acum, mai mult de 270.000 de persoane s-au înregistrat pe aceasta platformă la nivel european.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în toate statele membre între 23 şi 26 mai. În România, se vor desfăşura duminică, 26 mai.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.