6 premii romanesti la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica

2

lunaDouă medalii de aur, două de argint, o menţiune şi un premiu special! Acesta este palmaresul românesc la cea de-a treia ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică!

„Materii optionale in clasele de liceu cu profil real, astronomia si astrofizica au atras cativa elevi romani care au reusit performante in acest domeniu, a anuntat Ministrul Educatiei. Aceste materii se predau la Liceul International de Informatica din Capitala, reprezentat in acest an de catre cei doi laureati cu aur. Ambii elevi, Marius Constantin si Ioana Zelko, sunt in clasa a XII-a”, relateaza NewsIn.

Articolul complet este publicat pe site-ul 9am.ro

(foto Florin Ghindă)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.