6 medalii si locul I pe natiuni la Olimpiada Balcanica de Matematica!

1

Performanta exceptionala a Lotului olimpic de Matematică al României! Şase medalii, două de aur şi patru de argint, şi locul I pe naţiuni la Olimpiada Balcanică!

Potrivit Mediafax, liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti nu s-a dezminţit nici de această dată, jumătate dintre medalii revenindu-le elevilor acestuia. Pentru România, medaliile de aur au fost obţinute de Radu Bumbăcea, de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti şi Octav Drăgoi, de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti, arată sursa citată.

Medaliaţii cu argint au fost Gabriel Pădurariu, de la Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Oneşti, Omer Cerrahoglu, de la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, Filip Andrei Chindea şi Ştefan Ivanovici, ambii elevi ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Potrivit evz, competiţia s-a desfăşurat la Chişinău, în perioada 2-7 mai şi au participat peste 130 de matematicieni din 20 de ţări, dintre care 11 în au fost în concurs şi 10 au avut statut de invitat.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.