6 medalii la probele de fizica, informatica si matematica in concurs international!

1

Peste 40 de echipe internaționale la olimpiada din Kazakhstan. Probleme de fizică, informatică și matematică. 6 medalii românești! Potrivit lumebuna.ro, elevii de la Colegiul National Tudor Vianu au strans sase medalii la probele de fizica, informatica si matematica intr-un concurs in care doar rusii au fost mai buni decat ei!

Andrei Parvu a fost medaliat cu aur la proba de informatica, Andrei Poenaru a castigat medalia de bronz la aceeasi proba, Luca Iliesiu a castigat medalia de argint la proba de fizica, Horia Mania, medalia de argint la matematica, Andrei Ciupan fost recompensat cu bronz tot la proba de matematica si Ciprian Milu care a primit medalia de bronz tot la matematica. In Kazakhstan, echipa de la Colegiul Tudor Vianu a invins peste 40 de echipe straine in probleme de fizica, informatica si matematica.

„Eu am aplicat şi în SUA la circa zece universităţi şi aştept răspunsul lor, dar mă gândesc să rămân şi în ţară la Automatică sau chiar la Universitatea Bucureşti la secţiunea de matematică”, a spus Andrei Cipuan, medaliat cu bronz tot la proba de matematică, conform realitatea.net

(foto link aici)

podium

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.