Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

6 medalii la probele de fizica, informatica si matematica in concurs international!

1

Peste 40 de echipe internaționale la olimpiada din Kazakhstan. Probleme de fizică, informatică și matematică. 6 medalii românești! Potrivit lumebuna.ro, elevii de la Colegiul National Tudor Vianu au strans sase medalii la probele de fizica, informatica si matematica intr-un concurs in care doar rusii au fost mai buni decat ei!

Andrei Parvu a fost medaliat cu aur la proba de informatica, Andrei Poenaru a castigat medalia de bronz la aceeasi proba, Luca Iliesiu a castigat medalia de argint la proba de fizica, Horia Mania, medalia de argint la matematica, Andrei Ciupan fost recompensat cu bronz tot la proba de matematica si Ciprian Milu care a primit medalia de bronz tot la matematica. In Kazakhstan, echipa de la Colegiul Tudor Vianu a invins peste 40 de echipe straine in probleme de fizica, informatica si matematica.

„Eu am aplicat şi în SUA la circa zece universităţi şi aştept răspunsul lor, dar mă gândesc să rămân şi în ţară la Automatică sau chiar la Universitatea Bucureşti la secţiunea de matematică”, a spus Andrei Cipuan, medaliat cu bronz tot la proba de matematică, conform realitatea.net

(foto link aici)

podium

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.