Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5,15 milioane Euro în granturi (subvenții) în domeniul comunicării pentru mass-media având ca obiectiv principal creșterea gradului de informare al cetățenilor în legătură cu rolul și valorile democratice ale Uniunii Europene

0

Publicare cerere de propuneri pentru granturi de comunicare pentru mass-media

Direcţia Generală Comunicare din cadrul Parlamentului European (DG COMM) anunță publicarea unei noi cereri de propuneri pentru granturi (subvenții) în domeniul comunicării, având ca obiectiv principal creșterea gradului de informare al cetățenilor în legătură cu rolul și valorile democratice ale Uniunii Europene.

Parlamentul European va co-finanța (maxim 80% din costurile eligibile) activități multimedia în domeniul TV, radio, online și/sau presă scrisă care să informeze în mod obiectiv cetățenii UE în legătură cu relevanța acțiunilor Parlamentului European și Uniunii Europene și impactul acestora asupra vieții cetățenilor europeni.

Depunerea dosarelor complete de către solicitanții de granturi trebuie făcută până pe 31 iulie 2020. Proiectele vor putea avea o durată de maxim 20 de luni, cu data de început nu mai devreme de 1 octombrie 2020 și cu data de final nu mai târziu de 30 iunie 2022. Bugetul total disponibil este de aproximativ 5,15 milioane Euro.

Audiența organizațiilor media care solicită co-finanțare va fi unul dintre criteriile principale pentru evaluare.

Toate solicitările pentru informații suplimentare și clarificări se pot transmite prin e-mail la adresa dgcomm-subvention@ep.europa.eu .

Documentaţia completă se regăseşte în secţiunea “Call for proposals for the co-financing of media actions under the multi-annual work programme for grants in the area of communication 2020-2021”, la adresa:

https://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/en/grants/media-and-events

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.