5 medalii de argint si 1 de bronz!

0

5 medalii de argint si 1 de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie!

Felicitari lotului olimpic de chimie a Romaniei!  Avem 5 medalii de argint si 1 de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie care s-a desfasurata in perioada 24 – 30 aprilie 201 la Moscova.

Sursa: lumebuna.ro

Potrivit www.edu.ro, medaliile de argint au fost cucerite de următorii elevi: Dan Mihai Mercea (clasa a XII-a/ Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” din Oradea, medaliat cu bronz la ediţia precedentă), Cristina Florina Zotică (clasa a XII-a/Liceul Teoretic Ovidius din Constanţa), Claudia-Mihaela Pop (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Silvania” din Zalău, medalie de bronz în 2010), Andreea-Georgiana Scoban (clasa a XII-a/Colegiul Naţional Iaşi), respectiv Alexandru Grozavu (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Oneşti). Medalia de bronz a fost adjudecată de Ana Maria Istrate, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Iaşi.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează