Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4 octombrie, Ziua Internationala a Animalelor

0

In fiecare an, in ziua de 4 octombrie, se sarbatoreste la nivel mondial Ziua Internationala a Animalelor (World Animal Day). In aceasta zi sunt organizate in toata lumea, evenimente menite sa ajute la crearea unei lumi mai bune pentru animale.

World Animal Day

Cu aceasta ocazie, prin intermediul programului PetABC.ro, Asociatia Romana a Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC) organizeaza, cu sprijinul scolilor partenere din Bucuresti si din tara, actiuni de informare, in cadrul carora profesorii discuta la clasa despre importanta acestei zile. Pentru a sarbatori aceasta zi, duminica, 4 octombrie, ARPAC Romania invita copiii, insotiti de parinti sau profesori, la un eveniment dedicat, organizat la Grand Play Baneasa. In cadrul acestei actiuni copiii vor invata cum sa isi ingrijeasca animalul de companie, alaturi de Raluca Nae, medicul specialist al programului, vor lua parte la un concurs cu premii si la ateliere de pictura pe fata, desene si baloane.

Programul educational „ABC-ul Ingrijirii Animalelor de Companie” a fost lansat in anul 2012 la initiativa ARPAC, impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din Romania (AGMVR), iar incepand din 2015 proiectul se deruleaza la nivel national. Acesta explica intr-o maniera interactiva regulile de baza ale ingrijirii animalelor de companie si beneficiile pe care acestea le aduc in viata oamenilor. Prin intermediul platformei online www.petabc.ro, programul reuseste sa comunice cu toti iubitorii de animale, indiferent de grupa de varsta.

Programul evenimentului: 12.00-14.00 (12.00-13.00 – seria I, 13.00-14.00 – seria II).

Despre ARPAC

Fondata in 2003 ARPAC este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, creata pentru a reprezenta, sprijini si sustine interesele comune ale membrilor sai, importatori si producatori de hrana pentru animale de companie. Din 2006 ARPAC este membra a Federatiei Europene a Producatorilor de Petfood (FEDIAF). Membrii ARPAC sunt: Mars Romania, Nestle Romania, Royal Canin Romania, Nordic Petfood Distribution si Angst S.A.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.