Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4 burse pentru tinerii creativi la noul semestru The Alternative School, cu obiectiv final Young Lions Design

0

DOAR 4 ZILE PANA LA DEADLINE. BURSA GEORGE, CU OBIECTIV FINAL YOUNG LIONS DESIGN

Update: s-au prelungit inscrierile pana la data de 9 aprilie, vineri, ora 12 dupa-amiaza. 

George, primul banking inteligent, pune la bataie, prin concurs, 4 burse pentru tinerii creativi la noul semestru The Alternative School, cu obiectiv final Young Lions Design. Inca mai ai timp pana pe 6 aprilie (9 aprilie 2021) sa fii unul dintre castigatori!

Ce te asteapta, daca te califici ? O perioada intensa de imersie in design & branding insights, in perioada 13 Aprilie-13 Mai. Ai acces la niste speakeri foarte tari, in contextul scolii si daca e rost de performanta – calificare in competitia digitala de la YoungLions Design, via Cannes Lions.
Daca ai pana in 30 de ani, esti pasionat de gandire creativa si vrei conectare cu mediul international, cauta-ti un coechipier  (sau inscrie-te solo, daca esti curajos) si aplica cu o rezolvare la brieful George.

CUM APLICI?
Gasesti cerinta briefului si toate detaliile, facand click AICI.Iti promitem ca se rezolva usor – pune-ti doar imaginatia la treaba. Si asta e abia inceputul. Stai sa vezi cum o sa fie la curs!

PE CINE O SA CUNOSTI:
LUMEA BUNA A DESIGNULUI MONDIAL VINE LA THE ALTERNATIVE SCHOOL

Ana Curbelo – Ilustrator si GIFer, UK, Andrei Besliu – Cohn & Jansen, Anca Ifrim – Heist Industries, Bianca Dumitrascu – type & graphic designer, Basma Hamdy – VCU Qatar, Guan Hin Tay, BBDO Singapore, Davor Bruketa – Bruketa Zinic, Croatia, Jamie Ellul – Supple Studio, UK, Jane Struk –Depot, Moscow, Filip Gonzacenco – Publicis Paris, Malik Benamara – CD, Hamburg, Vidya Manmohan – V4Good, Emirate, Uwe Melichar, Melichar Bros – Germania, Teodora Migdalovici fondatoarea scolii, sunt doar o parte dintre speakerii semestrului.

Click AICI pentru programul complet.

INTREBARI?

Daca nu ai timp sa iti incerci creativitatea la brieful de concurs, nicio problema, poti plati participarea la curs. Cu doar 200 de euro, ai acces la 12 intalniri intense de creativitate de top. Trimite aplicatia la win@canneslions.ro, o sa te astepte o experienta care-ti va schimba viata.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.