„4, 3, 2” refacut la Bollywood?

0
Cum vă sună „4, 3, 2” în hindi? Iată că este foarte posibil ca un film indian să fie inspirat din opera cinematografică a lui Cristian Mungiu…sau cel puţin aşa spun ziarele indiene! 🙂

Ştirea completă este pe site-ul www.romanialibera.ro

„Unul dintre cei mai titrati regizori de la Bollywood, Anurag Kashyap, da de lucru tabloidelor indiene, care nu mai contenesc sa se intrebe daca cel mai recent proiect al sau este sau nu este un remake al filmului „4, 3, 2”.

Filmul se va numi „Happy Ending”, in rolul principal va juca actrita de origine franceza Kalki Koechlin, iubita regizorului, iar cei doi sustin ca doar stilul de filmare va fi imprumutat de la Cristian Mungiu.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează