33 de companii romanesti in topul primelor 500 din regiune!

0

Avem 33 de reprezentante ale economiei romanesti in top 500 companii din Europa Centrala. Clasamentul este realizat de Deloitte în 18 ţări. În alcătuirea topului se ia în calcul cifra de afaceri raportată de companii pentru anul calendaristic precedent. România ocupă, astfel locul 5 în Europa Centrală.

Prima companie românească regăsită în clasament este Petrom, pe locul 25, urmată de Automobile Dacia, pe poziţia 48, şi de Rompetrol, pe locul 70.

Citeste aici topul companiilor romanesti prezente în clasamentul Deloitte in Europa Centrala.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează