300 de milioane de euro pentru finantarea unor proiecte in Romania!

0

Cine este donatorul acestei sume mari de bani? Potrivit declaratiilor Ambasadorului Regatului Norvegiei in Romania, tara sa este cel mai mare „donator bilateral” pentru Romania!
Pana in 2014, Norvegia intentioneaza sa finanteze proiecte in Romania in valoare de aproape 300 de milioane de euro. Din 2009 pana in 2011 Norvegia sustine 70 de proiecte cu o suma de aproximativ 100 de milioane de euro, urmand ca in viitor aceasta suma sa se mareasca considerabil.

Sursa: Mediafax.ro
via 9am.ro

foto wikipedia.org.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează