Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

300 de evenimente in cadrul Saptamanii Europene a Sportului in Romania, la care sunt asteptate 40.000 de persoane

0

Evenimente în cadrul Săptămânii Europene a sportului în România

40.000 de persoane sunt așteptate la circa 300 de evenimente sportive, în Capitală și peste 30 de județe ale țării

Federația Română Sportul pentru Toți (FRSpT) organizează, în perioada 23-30 septembrie, o serie de evenimente care marchează Săptămâna Europeană a Sportului în România. Astfel, în Capitală și în peste 30 de județe ale țării vor avea loc circa 300 de evenimente sportive, la care vor participa nu mai puțin de 40.000 de persoane de toate vârstele.

mts

Sâmbătă și duminică, 23 și 24 septembrie, între orele 11.00-16.00, în Parcul Titan (IOR) din Sectorul 3 al Capitalei vor funcționa ateliere tematice care vor permite bucureștenilor de toate vârstele să facă un popas, pe parcusul celor două zile de weekend, la unul sau mai multe dintre ateliere, fiecare dintre acestea fiind pregătit pe o anumită temă: dans, badminton, baschet, fotbal etc. Vor fi și activități dedicate vârstnicilor și tinerelor mame. În zona acestor ateliere se vor desfășura, într-un cadru interactiv, acțiuni și dialoguri menite să sensibilizeze publicul cu privire la efectul benefic al exercițiului fizic.

Cu ocazia lansării oficiale a evenimentului, care a avut loc miercuri, 20 septembrie, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, președintele  FRSpT, Alin Larion, a spus: ”Această a treia ediție a Săptămânii Europene a Sportului este o ediție în care vrem să excelăm. Ar fi bine să mobilizăm cât mai multă lume. Sunt sigur că vor fi peste 40.000 de participanți la activități de toate felurile, de la cei mici până la cei mai mari, în aer liber și în săli, chiar și în intreprinderi”.

De asemenea, sâmbătă, 23 septembrie, în prezența unor înalți reprezentanți ai Ministerului Tineretului și Sportului, ai FRSpT și a unuia dintre ambasadorii Săptămânii Europene a Sportului în România, Gabriela Szabo, se va desfășura un marș al vizitatorilor de toate vârstele, pe un traseu ce urmărește, parțial, malul lacului Titan. Publicul este invitat și are acces liber la toate evenimentele din cadrul Săptămânii Europene a Sportului.

Se estimează că anul acesta, Săptămâna europeană a sportului va reuni, în 32 de țări, peste 9 milioane de participanți la mai mult de 33.700 de evenimente. La acest link poate fi vizionat spotul oficial al programului:

             http://mts.ro/SPOTTITRATfinal.mp4 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.