3 romani in managementul Comisiei Europene!

0

Vesti bune pentru Romania. Comisia Europeana a decis, pe baza unui proces de selecţie, acordarea a 3 poziţii importante la nivelul directoratelor executivului european unor candidaţi români, anunţă un comunicat al MAE, potrivit adevarul.ro.

Mihail Dumitru este director pentru dezvoltare rurală în cadrul Direcţiei Generale pentru Agricultură, Tudor Constantinescu este consilier principal în cadrul Direcţiei Generale pentru Energie si Cătălin Fotache este consilier principal în Direcţia Generală pentru Cercetare.

PS: Multumim Vali pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează