Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 milioane de oameni au urmarit momentul artistic caritabil interpretat de Andra, Damian Draghici, Feli, Florin Ristei, Horia Brenciu, Iuliana Tudor, Sore, Virgil Iantu si artistii Orchestrei Romane de Tineret

0

În prima zi de Paște, melodia „Împreună”, parte a inițiativei naționale de strângere de fonduri demarată de Timișoreana alături de Crucea Roșie Română, a fost transmisă simultan pe Antena 1, Digi 24, Kanal D, PRO TV și TVR1.

3 milioane de oameni au urmărit momentul artistic caritabil:  https://www.youtube.com/watch?v=OL78GFzR6s4 interpretat de Andra, Damian Drăghici, Feli, Florin Ristei, Horia Brenciu, Iuliana Tudor, Sore, Virgil Ianţu și artiștii Orchestrei Române de Tineret.

Piesa emoționantă a fost compusă de echipa HaHaHa Production: Felicia Donose, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Şerban Cazan şi Dorian Micu.

Scopul inițiativei naționale de strângere de fonduri #separațidarîmpreună este de a veni în sprijinul necesităților urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus.

Până acum s-au strâns peste 150.000 de lei din donațiile cumulate făcute de români prin SMS la 8827, cu textul DONEZ, și pe site-ul separatidarimpreuna.ro

Cei care își doresc și pot să ajute o pot face în continuare, donând echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ, sau donând online pe website-ul: www.separatidarimpreuna.ro.

Toate informațiile despre strângerea de fonduri pot fi găsite pe platforma dedicată acesteia – www.separatidarimpreuna.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BereTimisoreana, care vor fi actualizate cu informații despre evoluția donațiilor și a inițiativei.

Puteți găsi informații despre modul în care sunt folosiți banii donați în cadrul campaniei pe website-ul www.crucearosie.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.