3 milioane de euro pentru creditarea intreprinderile sociale / Muhammad Yunus la Bucuresti!

2

Azi, 29 octombrie 2010, în cadrul Social Business Tour 2010, se află la Bucureşti profesorul Muhammad Yunus, câştigător al Premiului Nobel pentru Pace în 2006!

Evenimentul este organizat de Fundatia Erste în colaborare cu Grameen Creative Lab si Ministerul Federal al Muncii, Afacerilor Sociale şi Protecţiei Consumatorului din Austria şi este susţinut de BCR şi good.bee, ca parte a Grupului Erste.

În cadrul acestui eveniment, profesorul Muhammad Yunus a spus şi câteva aspecte importante despre actuala criză financiară. „Dacă ne vom întoarce la normalitatea de dinainte de criză, vom ajunge să avem aceleaşi probleme. De aceea, criza este o ocazie de a regândi şi de a reinventa sistemul financiar şi cel economic„, a declarat profesorul Muhammad Yunus, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, potrivit evz.ro

Credit cu dobândă zero pentru afaceri sociale

BCR a anunţat, cu această ocazie că va aloca 3 milioane de euro pentru creditarea întreprinderilor sociale. Potrivit preşedintelui executiv al BCR, creditele acorcate pentru acest tip de afaceri nu vor avea dobânzi!

PS: tot astăzi, FPP are placerea de a oferi publicului roman un nou volum din colectia ”Responsabilitate Sociala in Afaceri”, impreuna cu editura Curtea Veche. De aceasta data, FPP este onorata sa sprijine aparitia in limba romana a cartii Building Social Business: The New Kind of Capitalism That Serves Humanity’s Most Pressing Needs, scrisa de Prof. Muhammad Yunus, castigator al Premiului Nobel pentru Pace in 2006.

Mai multe informaţii despre lansarea de carte aici.

foto wikipedia.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    intra pe http://www.dotsub.ro si da search pe muhammad yunus
    sunt toate documentarele despre viata, munca, ..etc.. subtitrate in romaneste
    sunt subtitrate in vroe 50 de limbi, dar poti sa-ti alegi limba in care vreai sa apara textul
    merita efortul.. omul asta e genial

Comentează