3 jurnalisti romani vor primi cate o bursa de studii la BBC Academy Londra

0

Jurnalistii romani pun Romania in Contact la BBC Academy

Din cauza tot mai multor situatii conflictuale aparute intre persoane de nationalitatea romana si locuitorii altor tari, s-au creat tensiuni din punct de vedere politic, strategic si mediatic. In acest context, Campania “Nice to meet you”, initiata de publicatia “Romania in Contact” si agentia de comunicare Garajul de PR, isi propune sa schimbe parerea si viziunea strainilor fata de romani, dar mai ales a romanilor fata de propria tara. Astfel sa ne cunoatem valorile si cultura, incat sa le putem transmite si celorlalti. Schimbarea incepe cu noi, romanii care trebuie sa avem incredere in tara de origine.

„Romania in Contact” lanseaza provocarea Marii Intalniri cu jurnalistii, printr-un un concurs, in urma caruia 3 jurnalisti romani vor primi cate o bursa de studii la BBC Academy Londra.

Cum? E simplu!

Jurnalistii romani trebuie sa publice minim 5 materiale (tv, radio, presa scrisa, online) prin care sa promoveze  Romania si Campania “Nice to meet you”. Articolele trebuie sa fie publicate in decursul a 8 luni (10 februarie 2014- 10 octombrie 2014), ceea ce inseamna ca un articol (semnat de acelasi jurnalist) nu trebuie sa fie publicat la un interval mai mic de 15 zile. Jurnalistul, care doreste participarea in concurs trebuie, ca dupa fiecare publicare/aparitie a vreunui material/articol realizat, sa trimita un e-mail cu linkul sau aparitia difuzarii/publicarii respective.

1380403_192964820887354_102390114_n (1)E-mailul se trimite pe adresa garajuldepr@yahoo.ro. Garajul de PR va trimite un e-mail de confirmare dupa fiecare e-mail primit. In 20 octombrie 2014 vor fi desemnati cei 3 catigatori (neinsotiti) ai burselor la BBC Academy. Premiile acordate vor fi individuale (fara posibilitate de inlocuire a persoanei castigatoare). Premiile constau in cate un sejur (la finalul lunii noiembrie) de 5 nopti de cazare in Londra (cazare  hotel 3*** si participarea in cadrul bursei BBC Academy).

In 1 decembrie 2014, Campania se va incheia la Londra printr-o gala, la care vor participa romanii de succes prezenti in revista, reprezentantii companiilor implicate in proiect si autoritati din Romania si Marea Britanie.

RIC big

Despre Revista

Revista „ROMANIA IN CONTACT” este publicatia care prezinta povesti de succes ale romanilor de pretutindeni. Este o dovada a faptului ca romanii sunt competenti si competitivi, datorita  valorilor umane conturate in tara din care au plecat – Romania.  Realizata la Londra, intr-un tiraj semestrial de 20.000 buc, revista isi propune sa creeze conexiuni intre romani si straini si sa le arate acestora cultura si frumusetea tarii, sa aduca impreuna prieteni si astfel oamenii sa descopere Romania prin valorile umane pe care le are. Revista poate fi vizualizata sau cumparata de pe: www.romaniaincontact.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.