Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

27 martie, Ziua Internațională a Teatrului

0

27 martie, Ziua Internațională a Teatrului, o zi în care îi elogiem pe toți aceia ce slujesc această artă, dăruindu-ne tuturor bucăți de suflet, cu fiecare rol interpretat.

Dar ce se află în spatele cortine? Cum sunt, Ce fac, ce simt acei oameni minunați, actorii, cei ce ard pe scenă, cu fiecare rol, pentru noi, publicul lor?

Vineri, 26 martie 2021, elevii Școlii Primare CONIL au avut bucuria de a pătrunde în lumea plină de mister a artiștilor alături de marea actriță Maia Morganstern. Îndrăgita artistă a răspuns cu bucurie invitației noastre de a fi alături de copiii speciali ai școlii, dezvăluindu-le puțin din farmecul ce se află în spatele cortinei.

𝐈̂𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐞𝐢” este un eveniment organizat anual de Asociația CONIL în parteneriat cu 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐂𝐎𝐍𝐈𝐋 și are ca scop aducerea cât mai aproape de sufletul copiilor a acestei arte. De a descoperi oamenii din spatele cortinei, complexitatea lor și bucuria de a dărui.

Emoții copleșitoare de ambele părți. Am cântat, am dansat, am spus și scris povești, unele dintre ele fără cuvinte, am primit și dăruit flori și am descoperit frumusețea și bucuria de a fi împreună. 𝐎 𝐳𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐚𝐦 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐭𝐨𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐞𝐚𝐬̦𝐢 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐚̆, 𝐮𝐧𝐚 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐨𝐩𝐢𝐭, 𝐢̂𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐬 𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐈𝐔𝐁𝐈𝐑𝐄𝐀.

Și, pentru că se apropie data de 2 Aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, Maia Morganstern se alăturat demersului nostru participând la Crosul CONIL, zâmbet pentru autism, eveniment virtual organizat în perioada 2-4 aprilie 2021.

Poți face și tu parte din echipa care pune zâmbet pe chipul copiilor cu autism, înscriindu-te chiar acum pe www.conil.ro.

Detalii despre eveniment în albumul http://relink.ro/ZSbEb

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.