24 de medalii de aur, 18 de argint, şapte de bronz şi alte 20 de premii speciale

0

Vești bune de la Geneva! Avem rezultate foarte  bune din partea inventatorilor români care au adus ţării noaste la expoziţia de la Geneva 24 de medalii de aur, 18 de argint, şapte de bronz şi alte 20 de premii speciale.

Aurel Titu a primit o medalie de aur la expoziţia internaţională de invenţii din 2011.

Invenția presupune un generator de electricitate portabil, care poate să alimenteze o locuinţă întreagă. Aparatul foloseşte forţa apei, este foarte uşor de mutat, ecologic şi relativ ieftin, la aproximativ 2.500 de euro bucata, scrie realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează