232 de milioane de euro si 1.260 de locuri de munca!

0

Wall -Street.ro ne propune o analiza a investitiilor incepute in 2011. Cele mai mari 5 astfel de proiecte de investitii au o valoare totala de 232 de milioane de euro.  1.260 de locuri de munca este oferta acestor companii.

Enumeram si noi – pe scurt- cateva informatii despre cele 5 investitii:

Compania Prio cu o investitia de 120 de milioane de euro in domeniul productiei de biodiesel este cel mai mare proiect initiat in acest an la Lehliu Gara, in judetul Calarasi.

Alte proiecte importante sunt fabrica de componente electonice a firmei coreene Shinheung de la Oradea, investitie de 30 milioane de euro, precum si cel al companiei americane IAC (International Automotive Components) din domeniul componentelor auto cu o valoare de 57 milioane de euro, de la Bals, judetul Dolj;

compania americana Toro, producator de microsisteme de irigatii, care investeste 20 milioane de euro la Ploiesti, iar producatorul spaniol de panouri solare Siliken, care aloca cinci milioane de euro pentru o fabrica la Timisoara.

Citeste mai multe detalii pe Wall -Street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează