23 de ani de leadership și dezvoltare pentru tineri

0

logo-aiesec

AIESEC în România sărbătorește în acest an 23 de ani de activitate în decursul cărora s-au format și dezvoltat peste 30000 de tineri. Educația non-formală în mediul internațional este atu-ul diferențiatior de care se bucură membrii acesteia față de cei care activează în alte organizații similare.

Evenimentul aniversar va avea loc pe 30 noiembrie, la Hotelul Lebăda din Amara, unde vor fi prezenți peste 400 de membri și parteneri AIESEC din România și 100 de alumni din decursul celor 23 de generații de AIESECeri.

Aceasta este o ocazie în plus pentru a reuni absolvenții platformei de învățare non-formală care și-au descoperit și exploatat potențialul de leadership în vederea transformării acestora în agenți de schimbare a lumii de mâine.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume creată cu scopul interacțiunii dintre aceștia și dezvoltării potențialului lor de învățare și autodezvoltare. Organizația este prezentă în 124 de țări și teritorii precum și în 14 orașe în România.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează