Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

23 de ani de leadership și dezvoltare pentru tineri

0

logo-aiesec

AIESEC în România sărbătorește în acest an 23 de ani de activitate în decursul cărora s-au format și dezvoltat peste 30000 de tineri. Educația non-formală în mediul internațional este atu-ul diferențiatior de care se bucură membrii acesteia față de cei care activează în alte organizații similare.

Evenimentul aniversar va avea loc pe 30 noiembrie, la Hotelul Lebăda din Amara, unde vor fi prezenți peste 400 de membri și parteneri AIESEC din România și 100 de alumni din decursul celor 23 de generații de AIESECeri.

Aceasta este o ocazie în plus pentru a reuni absolvenții platformei de învățare non-formală care și-au descoperit și exploatat potențialul de leadership în vederea transformării acestora în agenți de schimbare a lumii de mâine.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume creată cu scopul interacțiunii dintre aceștia și dezvoltării potențialului lor de învățare și autodezvoltare. Organizația este prezentă în 124 de țări și teritorii precum și în 14 orașe în România.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.