22 septembrie, ziua internationala „Playing for change”

0

In data de 22 septembrie 2012 se organizeaza, la Bucuresti, ziua internationala ‘Playing for change’.

“Playing for change” este o miscare care isi propune sa inspire, sa uneasca oamenii si sa aduca o schimbare pozitiva in lume, prin muzica si arta in general. Ziua ‘Playing for change’ se va sarbatori in 42 de tari, printre care si Romania.

Locatia evenimentului: Bucuresti, str Lipscani, Piata Roma, intre orele 18 – 21.

Printre trupele participante se numara Barbarossa Samba Group, We singing colors, Coffee Break si Lilly and the white tiger care vor canta impreuna piese celebre, dar si compozitii proprii.

Evenimentul se adreseaza tinerilor, copiilor, adultilor, si tuturor celor ce iubesc muzica si gandurile pozitive. Se doreste a fi un proiect interactiv, in care oamenii se pot exprima liber si unde se vor putea pune in practica multe idei. Proiectul inca mai cauta voluntari – participanti.

PlayingforChangeRomania@gmail.com

www.facebook.com

www.pfcday.org

www.playingforchange.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează