Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

22 martie: Ziua Mondială a Apei

0

22 martie 2016, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi marchează pe 22 martie 2016 Ziua Mondială a Apei, printr-un eveniment care se va desfăşura în Sala Auditorium din cadrul instituţiei, intitulat „APA de la poluare la consum şi sănătatea noastră”. Acţiunea urmăreşte să evidenţieze importanţa pe care o are apa în viaţa de zi cu zi şi să conştientizeze importanţa traseului vizibil şi invizibil pe care o are apa în viaţa fiecăruia, prin intermediul unor acţiuni educative şi recreative, organizate în colaborare cu opt instituţii şcolare din Galaţi: Grupul Şcolar „Simion Mehedinţi” Galaţi; Grupul Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate Galaţi; Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” Galaţi, Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” Galaţi, Grădiniţa „Ion Creangă” nr. 61 Galaţi; Grădiniţa cu program normal nr. 19 Galaţi, Grădiniţa cu program normal nr. 47 Galaţi şi Grădiniţa nr. 39 „Dumbrava Minunată” Galaţi.

webpromo ziua apei 2016
Activităţile vor debuta începând cu ora 09.30, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi şi vor cuprinde scenete ecologice, precum şi desene, postere, referate, colaje, filmuleţe despre apă, afişe, realizate de cei aproximativ 100 de copii şi elevi participanţi la manifestare. Rezultatul dorit de organizatori este acela de a-i capacita pe elevi să-şi formeze un comportament ecologic faţă de cel mai vital element al vieţii pe Pământ: APA.

Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducerea în atenţia tuturor probleme legate de necesitatea protejării cantitative şi calitative a apelor şi de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle şi responsabilităţile oamenilor, privind combaterea poluării, întreţinerea, valorificarea şi protejarea surselor de apă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.