Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2018, în loc de urare. ÎNDRĂZNEȘTE. HAI CĂ POȚI!

0

În 2018 să iubești, să ierți, să mergi înainte. Ia-ți timp să (re)înveți să fii cu tine. FII AUTENTICĂ. Respectă-te. Împrietenește-te cu eșecurile și dansează cu fricile. Joacă-te, indiferent de vârstă, maturitatea nu e o destinație unde copilul din tine se duce să moară. Ai încredere în forțele proprii. EȘTI MAI MULT DECÂT CREZI! Ai grijă de mintea ta. Investește în dezvoltarea ta.

Sursa: cu acordul autoarei- Facebook aici.
By Armina #Îndrăznește #DareDo

Învață ceva nou în fiecare zi. CITEȘTE. Scrie orice, oricum, e terapie. Nu te teme să spui ce gândești. Așa filtrezi oportunitățile și oamenii din jur. Legea atracției. Ai grijă de sănătatea ta, gândește preventiv. Doar 1 corp. Singura proprietate. Doar al tău. Respectă-l. Merită atenția ta. Mergi goală prin casă. Dansează-l. Privește-l. – Fii SEXI uneori! Concentrează-te pe ce îți dorești să faci. Planifică și realizează-ți visurile. Nu da putere altora asupra viitorului tău. Familia e ca o oază. Dacă a ta nu este o oază, rămâneți doar prieteni. Nu îi lăsa să retrăiască prin tine viața pe care tu nu ți-o dorești. Antrenează-ți creativitatea. Experimentează. Așa crești. Joacă-te cu copii, cu pisici, câini, învață-le limbajul, te vor relaxa. Aleargă. Strigă prin pădure. Îmbrățișează un copac. Încearcă măcar o dată buze roșII ca focul, pantaloni galbeni și unghii cu gel. Nu toate odată. Exersează să te porți ca o doamnă. Deși uneori va fi nevoie de coaie, în primul rând e important să știi să îți folosești atuurile genetice, restul se împrumută temporar. Șofează până când devii mai bună decât media celor din trafic. E un sentiment de libertate ca nici-altul. Sentimentul că lumea se duce de râpă îl aveau și bunicii. Și ce dacă? Așa a fost întotdeauna. Alege-ți o zonă de confort, ieși din ea și fă lucruri de impact cât de des poți și apoi revino în zona de confort să îți încarci bateriile. Singurul mod în care poți reveni în tranșee ca să reziști să ”dai altora” pe termen lung e ca întâi… să fii bine tu cu tine. Fă spațiu în viața ta pentru lucrurile pe care adori să le faci. Indiferent cât de mult îți place sau nu serviciul pe care îl ai, păstrează energie și pentru altceva nelegat de serviciu, ce îți face plăcere. Jocurile psihologice din relații nu fac decât să aducă confuzie și pierdere de vreme. E ok să îl suni tu prima. Dacă-l vrei, ia-l! Dacă nu te vrea, mergi mai departe. Nu deveni dependentă de el, de ea, de una de alta, nici de cafea. Micile plăceri ale vieții e bine să rămână mici. Nu trebuie să fii bună la ceva ca să practici acea activitate – poți să cânți la duș chiar dacă nu ai voce, whatever works. Dansează ca să te împrietenești cu corpul tău – nu contează cum, poți face asta în casă unde nu te vede nimeni. Orice îți încarcă bateriile. Fă-ți prieteni, cunoaște oameni noi, fii deschisă la alte perspective și vei avea idei la care nu ai fi visat. Bucură-te de lucrurile mici și învață să le observi în fiecare zi, e o artă, aceea de a vedea ”cu toate simțurile”. Observă. Partenerul tău de viață tre’ să te susțină și trebuie să îl susții. Altfel nu e parteneriat și unul din voi ar trebui să schimbe ceva sau să încheiați povestea. Nu te teme de finaluri, îndrăznește să îți urmezi intuiția și să pui ”sfârșit” la ce pare a fi un final. Că este. Și e un nou început. Start! Ne vedem în 2018 pe byarmina.com
By Armina #Îndrăznește #DareDo

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.