Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

200 de startup-uri tech nominalizate la finala națională a competiției Global Startup Awards

0

Gala de decernare a premiilor are loc pe 7 noiembrie

Pe data de 7 noiembrie Impact Hub Cluj-Napoca găzduiește finala națională a competiției Global Startup Awards. Programul se bucură de un real succes în România, nu mai puțin de 200 de startup-uri tech fiind nominalizate în cele 12 categorii de premii, printre care se numără și Startup-ul anului, Investitorul anului, Cel mai bun spațiu de co-working sau Cel mai bun program de accelerare/incubare.

global-startup-awards-banner

Câștigătorii sunt aleși de un juriu alcătuit din profesioniști din mediul de business din care fac parte și Cristian Colțeanu, GE President & CEO for Romania, Bulgaria și Republica Moldova;  Dragoș Petrea, Channels & General Business Head, South East Europe at SAP Romania; Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania, Elizabeta Moraru, Industry Head la Google sau Mircea Vădan, Fondator al Cluj Startups, Program Manager la How to Web&MVP Academy. Startup-urile premiate în etapa națională vor participa ulterior la competiția regională Central European Startup Awards.

Aceste start-up-uri formează o infrastructură nevăzută de inovație și spirit antreprenorial de care avem nevoie pentru a ne dezvolta ca țară, pentru a fi mai competitivi” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber Romania, unul din sustinatorii competitiei in Romania.

Impact Hub Cluj-Napoca este partenerul uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale dedicate startup-urilor. Lansat în 2012, programul Global Startup Awards premiază startup-uri tech relevante din 25 de țări. Fiecare etapă națională se concentrează pe a nominaliza și a premia cele mai bune startup-uri cu o vechime de maxim 5 ani dar și ecosistemul local care le susține. În același timp, participarea la aceste evenimente amplifică numărul de oportunități existente, facilitând interacțiunea între antreprenori și oferind noi perspective de colaborare.

Gala de decernare a premiilor are loc începând cu ora 19:00.

Cei interesați să participe la Gala de decernare a premiilor sunt rugați să completeze formularul disponibil pe cluj.impacthub.ro/global-startup-awards/.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înregistrării în avans.

Impact Hub Cluj-Napoca este partener al competiției Global Startup Awards, organizând etapa națională.

Cu sprijinul: UBER România, Startarium.ro

Despre Impact Hub Cluj-Napoca

Impact Hub Cluj-Napoca este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor inovatoare în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente. Impact Hub Cluj-Napoca face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 75 de locații de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.