20 martie: Ziua Mondială a Fericirii

0

În 2012, Organizația Națiunilor Unite a decretat că 20 martie este Ziua Mondială a Fericirii. E o zi care merită savurată și sărbătorită, iar noi, cei de la Asociația Inițiativa pentru Fericire, avem 2 propuneri pentru voi: să vedem împreună un film simpatic, ușurel, de primăvară și să înveselim ziua celor din jurul nostru.

ziua fericirii

  • Pe scurt, propunerea cu filmul sună astfel:

Pe 20 martie, de la ora 20:00, ajunge la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4) „Hector în căutarea fericirii” („Hector and the Search for Happiness”), un film semnat de Peter Chelsom, regizorul minunatului “Serendipity”. Puteți să vedeți trailerul oficial, iar apoi vă rezervați un loc la film chiar aici, mai ales că numărul de locuri este limitat. Participarea presupune o donație de 20 de lei, iar „popcornul fără microunde” este din partea casei. 🙂

Ziua Fericirii

  • Cum să înveselim ziua cuiva?

În acest caz, posibilitățile sunt infinite: mici cadouri din suflet, îmbrățișări, complimente, o ușă ținută cavalerește, un zâmbet ștrengar oferit unei domnițe, un covrig dat colegului caruia îi auzi simfonia din stomac, un mesaj trimis cuiva drag cu care n-ai mai vorbit demult, 5 minute la telefon cu mama, în care asculți cuminte cum te mai cocoloșește puțintel și orice altceva credeți c-ar ferici pe cei din jur.

Poster Ziua fericirii (2)

Noi le-am propus oamenilor din corporații/firme să creeze niște pancarte cu mesaje pozitive și să le poarte cu mândrie în drumul lor spre muncă sau în pauza de prânz! Cu siguranță o să înveselească ziua tuturor celor cu care se vor intersecta pe drum și în pauză. Dacă vă place ideea o puteți adapta/adopta la voi la birou sau în organizație. Vă mai încurajăm să faceți poze cu aceste momente frumoase și fericite și să le postați pe rețelele sociale cu eticheta #ZiuaFericirii. Planul nostru e să le strângem pe toate și să creăm un portofoliu al fericirii. 🙂

Mai multe informații despre activitățile de pe 20 martie pe www.ziuafericirii.ro.

Hai să sărbătorim fericirea împreună!

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.