Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20 000 de dolari pentru cine vrea să schimbe faţa oraşului!

1

Pepsi Refresh România: 20 000 de dolari pentru cine vrea să schimbe faţa oraşului!

Dobro, Cristina Bazavan şi Cabral vor alege ideea care primeşte premiul cel mare.

Începând din data de 22 septembrie şi până pe 19 noiembrie, Pepsi organizează cea mai amplă competiție naţională de proiecte creative pe Facebook, sub umbrela Refresh Your World. Sunt invitați să participe toți cei care au curajul să privească lucrurile altfel şi îndrăznesc să o arate şi altora.

Pepsi oferă  20,000 de dolari pentru marea temă a competiției: Dă un refresh vieții urbane! Acum e momentul ca tinerii care şi-au dorit întotdeauna să schimbe ceva în jurul lor să-şi pună creativitatea la contribuţie şi să dea un REFRESH vieţii lor urbane. Ideile de refresh nu trebuie să salveze lumea, ci doar să îi reprezinte, să fie creative şi să prindă bine şi altora din jur.

Celor care poate vor să transforme terenul viran de lângă casă în grădină japoneză, să facă o discotecă în pasaj sau o plajă în parcare, Pepsi le dă ocazia să își înscrie ideile în competiția Pepsi Refresh Romania. Cea mai neconvențională și de impact idee de reîmprospătat lumea din jur se premiază cu 20,000 de dolari pentru a fi pusă în aplicare.

Participanții trebuie să intre pe aplicația special creată pe pagina de facebook a Pepsi România – www.facebook.com/PepsiRomania – să își înscrie și argumenteze ideea (în perioada 22 septembrie – 19 octombrie) și să strângă cât mai multe voturi (între 20 octombrie și 2 noiembrie). Timp de o lună, proiectele înscrise vor fi votate,  criticate sau aclamate şi selectate pentru marea  finală, unde se vor califica cele mai creative şi de impact zece idei.

Şi, pentru că un asemenea premiu are nevoie de un juriu pe măsură, propunerile primilor zece clasați vor fi evaluate de persoane care îndrăznesc să fie altfel în fiecare zi: Mihai Dobrovolschi,  Cristina Bazavan și Cabral Ibacka vor fi cei care vor alege  ideea care merită cu adevărat să prindă viață.

Tinerii participanţi pot acum să îşi prezinte ideile neconvenţionale  publicului şi unui juriu valoros.  Dar mai ales, acum au ocazia să schimbe ceva ce voiau de mult.

“Suntem încrezători ca Pepsi va reuşi şi de această dată să inoveze modelul de implicare activă a consumatorilor în mediul online şi în acelaşi timp sperăm ca tinerii români vor reuşi să dea măsura întregii lor creativităţi în cadrul platformei pe care noi o lansăm astăzi. Românii sunt inventivi prin natura lor, şi curajoşi deopotrivă. Proiectul Pepsi Refresh România reprezintă scena de care ei aveau nevoie pentru a-şi expune creativitatea şi originalitatea. Succes tuturor şi ne vedem la Marea finală!” – a declarat Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager Carbonated Soft Drinks, PepsiCo România.

 

Despre PepsiCo

PepsiCo oferă cel mai extins portofoliu mondial de mărci de produse alimentare şi băuturi, incluzând 19 linii de produse diferite care generează fiecare mai mult de 1 miliard de dolari în vânzări anuale. Afacerile noastre principale – Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay şi Pepsi Cola – produc sute de alte alimente savuroase şi sănătoase care deţin nume respectate in industria alimentară mondială. Lucrând pentru o companie cu venituri de aproximativ 60 de miliarde de dolari, angajaţii PepsiCo sunt uniţi prin angajamentul nostru unic de a menţine o creştere durabilă investind într-un viitor sănătos pentru oameni şi planetă, ceea ce reprezintă un viitor de succes şi pentru PepsiCo. Numim acest angajament Performanţă cu Scop: promisiunea PepsiCo de a oferi o gamă largă de produse alimentare şi băuturi create pentru a satisface gusturile locale; de a găsi modalităţi inovatoare de minimizare a impactului asupra mediului, inclusiv prin reducerea consumului de energie, apă şi materiale de ambalare; de a oferi un loc de muncă mai bun pentru angajaţii noştri şi de a respecta, sprijini şi investi în comunităţile locale unde ne desfăşurăm activitatea. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.pepsico.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Wow, cool! Frumos din partea celor de la Pepsi! Na, 20.000$ nu pica din cer in fiecare zi 🙂 Eu as investi banii astia in refacerea unui mic parc din orasul meu (Cluj) aflat in cartierul in care locuiesc.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.