2 videoclipuri romanesti in competitia FAIR PLAY Anti-Corruption Youth Voices!

0

Duminica, 20 Martie 2011 se incheie procesul de inscriere la FAIR PLAY Anti-Corruption Youth Voices, dar se mai poate vota pana pe 31 martie 2011. Deja sunt 88 de videoclipuri inscrise printre care si 2 din Romania:

http://anticorruptionmusic.org/?videos/informatia_necesara
http://anticorruptionmusic.org/?videos/let_me_tell_ya

Juriul este format din: Emmanuel Jal (UK), Akua Naru (USA), DYnamic (BE), MC Guanaco (Ecuador), Alika (Argentina), Yacoub Abu Gosh (Jordan), Racha Najdi (Lebanon), Amadou Fall Ba (Senegal).

FAIR PLAY Anti-Corruption Youth Voices este o competitie globala destinata artistilor / grupurilor tinere (18 – 35 de ani). FAIR PLAY este un program de constientizare si un efort care urmareste crearea unei retele cu scopul de a conecta artisti si persone active social la nivel global subliniind rolul esential al tinerilor in prevenirea si combaterea coruptiei. FAIR PLAY este o initiativa a JMI, GYAC si World Bank Institute.

www.anticorruptionmusic.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează