Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1749 de laptopuri își așteaptă câștigătorii! PROFI TE PREMIAZĂ!

2

PROFI TE PREMIAZA: DOAR CATEVA ZILE PANA LA FINAL

1749 LAPTOPURI ISI ASTEAPTA CASTIGATORII 

Am intrat in ultima saptamana a campaniei de responsabilitate sociala “PROFI te premiaza” la finalul careia 159 de scoli se vor bucura de cate un laborator de informatica.

Pana pe 20 octombrie, sustinatorii  celor 1597 de scoli primare, licee si colegii din intreaga tara care au intrat in competitie le mai pot vota si eventual rasturna clasamentele partiale din acest moment, ce pot fi vazute la www.profitepremiaza.ro/editia_2013.

Pentru fiecare magazin va exista cate o scoala castigatoare, desemnata de clienti printr-un sistem de vot simplu si rapid: la iesirea din magazine sunt amplasate display-uri electronice unde cumparatorul scaneaza codul de bare de pe bonul sau de casa si apoi alege scoala careia ii doneaza punctele acumulate.

Mai multe detalii pe www.profitepremiaza.ro/editia_2013

Aflata la cea de-a treia editie, “PROFI te premiaza” se desfasoara in toate magazinele PROFI standard  operationale la data de 15 iulie, si va dota scolile castigatoare cu 1749 de ultrabook-uri si laptop-uri. Acestea se adauga la cele 3632 de netbook-uri si laptop-uri si 226 de videoproiectoare daruite deja invatamantului romanesc in anii 2011 si 2012. In acesti trei ani, investitia totala s-a  ridicat la peste 1,5 milioane de euro, fiind o dovada concreta a felului in care PROFI sustine invatamantul din Romania pentru a da sanse mai bune elevilor de a se pregati pentru viitor.

Campania este realizata cu ajutorul partenerilor: Pepsico, Caroli, Albalact, Colgate, Danone, Oke, Persil Expert, Cremita – Primola, Primola, Rom autentic, P&G, Gusto, Gusto Natura, Borsec, Chipita, Lyoness, Asus, Dero, Cia Aboliv, Merve, Delaco, Antefrig, Schauma, Edenia, Pedigree, Baneasa, Monte Banato, Radic Star, Scandia Food, Smithfield Prod, DonCafe, Maggi, Nestle Cereale Integrale, Delma, Delikat.

 profi te premiaza

PROFI detine 180 de magazine in format standard, City si Mall prezente in 95 de localitati din 36 de judete si este cel de al doilea mare retailer modern din tara, cu peste 4500 de angajati.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. Pingback: Dascăli.ro | 1749 de laptopuri își așteaptă câștigătorii!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.