Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

16 administratori de pagini de Facebook din Romania vor participa la Summitul Facebook Communities Europe

0

Summitul Facebook Communities (FCS), dedicat liderilor comunitatilor de pe Facebook, vine in Europa. Alaturi de alti participanti de pe intregul continent, 16 administratori de pagini de Facebook, lideri ai comunitatilor si organizatori de evenimente din Romania vor lua parte la acest eveniment care va avea loc la Londra, intre 8-9 februarie 2018. Oportunitatea este deschisa tuturor celor care detin un astfel de rol, acestia urmand sa fie selectati in urma aplicatiei de participare.

Fie printr-un grup care conectează mămici, o afacere a cărei pagină promovează un stil de viață sănătos și susține un grup de sportivi din cartier, fie printr-un eveniment care strânge bani pentru o cauză locală, ceea ce împărtăşesc şi au în comun aceste comunități este un singur lucru – un lider pasionat. FCS Europe ii este dedicat lui si celor ca el.

Participantii la eveniment vor avea oportunitatea de a se alătura atelierelor și grupurilor dedicate învățării de noi competențe, aplicării de noi instrumente și consilierii privind gestionarea unei comunități. Acestia se vor conecta, vor învăța și vor împărtăși experiențe cu alți lideri ai comunității. Membri ai echipei de top management a Facebook le vor prezenta produsele noi, dezvoltate pentru a ajuta la susținerea unor comunități sigure şi utile. Participantii vor avea ocazia să-şi ofere feedback reciproc şi să-şi împărtăşească experienţele cu reprezentantii retelei de socializare.

Administratorii de grupuri, organizatorii de evenimente si administratori ai paginilor de Facebook din toata Europa sunt invitati sa aplice AICI pentru o invitatie la Facebook Communities Summit.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.