12 implantologi de top din întrega lume vin la București în cadrul Simpozionului European ”Rehabilitation Synergies for Optimum Esthetic Results”

0

19-22 septembrie 2019, la București, are loc cea mai mare manifestăre stomatologică din întreaga lume. Simpozionul European ”Rehabilitation Synergies for Optimum Esthetic Results”. Un eveniment care va reuni peste 150 de specialiști și medici dentiști din 19 țări.

Congresul se focusează pe teme mai mult decât actuale: digitalizarea medicinei dentare și personalizarea implanturilor dentare, la care se adaugă Reabilitare 3D, proces și estetică, dar și o sesiune hands-on – „All at once” și alte restaurări ghidate de implant.

Evenimentul stamologic unicat organizat la București se adresează atât medicilor dentiști din România, cât și celor care activează în străinătate, cu precădere celor ce practică și chirurgia dentară.

Simpozionul de la București aduce în prim plan stomatologia digitală, spune dr Lorelei Nassar, CEO AB Dental, unul dintre organizatorii evenimentului. Aceasta înglobează o serie de tehnologii de ultimă generație oferind avantaje semnificative față de medicina dentară convențională. Digitalul oferă un tratament eficient, mai precis și predictibil. Prin digitalizare, datele pacienților ajung , după ce sunt scanate intraoral, la laboratorul dentar aflat poate în celălalt colț al orașului, în altă țară sau pe alt continent, dar putem construi o soluție virtuală a problemei dentare de care suferă, astfel încât el să poată vedea dinainte de a începe orice demers terapeutic, cum vor arata dinții lui în etapa de final.”, adaugă medicul Nassar.

Speakerii care vor face deliciul publicului profesional sunt:

 • Prof. Norina Forna – Romania

 • Prof. Alexandru Petre – Romania

 • Dr. Ajay Sharma – India

 • Dr. Cleopatra Nacopoulos – Grecia

 • Dr. Avi Toeg – Israel

 • Dr. Henriette Lerner – Germania

 • Dr. Pedro Nunes – Portugalia

 • Dr. Maciej Miczek – Polonia

 • Dr. Lorelei Nassar – Romania

 • Dr. Aleksandra Nitecka-Buchta – Polonia

 • Dr. Nick Trevlopoulos – Australia

 • Dr. Firdaus Hanapiah – Malaezia

Ce discurs de la Simpozionul European AB Dental –”Rehabilitation Synergies for Optimum Esthetic Results” nu trebuie ratat? Ce demonstrație merită toată atenția? ”Recunosc că toți invitații au un prestigiu internațional de primă mână și nici unul dintre ei nu merită neglijat. Avem pentru prima dată în România lectori din Malaezia și India”, punctează dr Lorelei Nassar.

AB Dental Ltd e o corporație producătoare de implanturi și tehnologie de înaltă precizie cu sediul central în Israel și reprezentanțe în mai toate țările lumii/ vezi https://www.ab-dent.com/ab-dental-international/ . Fondată în 2004 și cu o creștere sănătoasă, compania organizează de ani de zile evenimente cu largă participare internațională, aducând un aport științific de prestigiu comunității stomatologice internaționale .

Din 2006, AB Dental România / https://www.abdental.ro/ e unul dintre partenerii de încredere ai acestei comunități –motiv pentru care, marele Congres European se desfașoară în București , alegere ce ne face să fim mândri de aportul pe care l-am adus în popularizarea numelui României peste tot ăn lume .

Participanții sunt de pe toate continentele, din 19 țari, un public de medici dentiști care, altminteri, poate nu ar fi vizitat tara noastră. Evenimentul beneficiază de prezența unor conferențiari de înaltă ținută știintifică. La București, fiecare prelegere reprezin o pozitițe avantgardistă a chirurgiei dentare , din care participanții au foarte multe de învățat.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.