Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 fotografi romani vor calatori in 12 orase pentru a oferi un ghid de calatorie interactiv

0

SKIN, unic importator Nikon în România şi distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internaționale din domeniul tehnologiei informaţiei, are plăcerea să anunţe că a demarat proiectul „SUNT ghid de călătorie”, care va angrena pe parcursul anului 2011 doisprezece dintre cei mai importanţi fotografi din România, ce vor călători în douăsprezece oraşe spectaculoase pentru a oferi un ghid turistic şi fotografic unic.

Sursa: comunicatedepresa.ro

SUNT ghid de calatorie

„SUNT ghid de călătorie” s-a născut din dorinţa Nikon de a oferi iubitorilor de călătorie din România, pe lângă aparatul foto, şi  un alt partener de nădejde în vacanţe: un ghid turistic şi fotografic. 12 fotografi profesionişti vor călători în fiecare luna cu un alt aparat Nikon în diferite oraşe turistice şi vor oferi indicaţii preţioase atât despre obiectivele interesante ce pot fi vizitate, cât mai ales despre modul în care trebuie fotografiate. Astfel, cititorii vor avea in premieră acces la informaţii turistice, completate de referinţe esenţiale despre felul în care trebuie surprinse amintirile din vacanţă.

În fiecare luna va fi publicat prin intermediul site-ului comunităţii Nikon, http://www.nikonisti.ro/sunt-ghid-de-calatorie, un nou episod  al acestui ghid. Cele mai interesante destinaţii se vor regăsi şi în paginile revistei National Geographic Traveller. Fiecare episod, scris de un alt fotograf, va cuprinde şi o galerie de imagini care va ilustra explicaţiile despre obiectivele turistice vizitate. Fiecare fotograf va utiliza un alt aparat foto Nikon, fiind incluse atât aparate foto compacte, cât şi aparate cu obiective interschimbabile. În acest fel, cititorii vor putea învăţa trucuri folosite de profesionişti pentru a surprinde imagini uluitoare cu orice tip de aparat foto.

Pe data de 1 februarie a fost publicat primul capitol al acestui ghid, realizat de Dan Dinu în Zurich, Elveţia. Fotograful poartă cititorii, alături de aparatul foto Nikon COOLPIX P7000, printr-un oraş unic, aflat în eternă mişcare, în ritmul unui ceas elveţian, în care munţii, apa şi arhitectura se întâlnesc pentru a crea un spectacol unic. „Zurich cel mai important oraş al Elveţiei şi centrul financiar al țării”, afirmă Dan Dinu. “Până acum doi ani era considerat oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii, acum fiind pe locul doi. Deşi acest lucru sună interesant, nici pe departe nu este motivul pentru care Zurich este un oraş turistic de excepţie. Lucrurile frumoase şi inedite oferite de oraş sunt regăsite doar de cei care le caută, iar pentru un fotograf acesta este mereu scopul unei călătorii”.

Între fotografii profesionisti care participă la acest ghid se vor afla, printre alţii, Mihai Moiceanu, Dinu Lazar, Cristian Lascu, Vlad Eftenie şi Mircea Bezergheanu. Partenerul media al proiectului este revista National Geographic România.

Susţinătorii primului episod sunt Swiss International Air Lines şi Biroul de Turism Zurich – Zürich Tourism, care şi-au adus un aport important pentru a face posibilă realizarea acestuia.

Vă invitam aşadar să calătoriţi şi să fotografiaţi pe parcursul acestui an alături de Nikon.

Despre Skin

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri, electroshop-uri si magazine online din Romania. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este distribuitor al brandurilor 3D Connexion, A-DATA, Altec Lansing, Bluestork, Epson, Iriver, JVC, iRobot, Leadtek, Lexar, Logitech, Marumi, MSI, Nikon, Philips, Sitecom, Toshiba, Velbon.
www.skin.ro

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.