Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10 proiecte din programul „Susţin Educaţia” finanțate de Porsche Finance Group România

0

PORSCHE FINANCE GROUP ROMÂNIA FINANŢEAZĂ 10 PROIECTE DIN PROGRAMUL „SUSŢIN EDUCAŢIA”

Programul „Susţin Educaţia”, în parteneriat cu Porsche Finance Group România, susține 10 proiecte educative din cinci judeţe din România: Dâmboviţa, Bihor, Alba, Sibiu şi Buzău.

Colaborarea începută în luna mai s-a materializat în august prin finanţarea a 10 dintre proiectele depuse în cursul anului de dascăli pe site-ul www.sustineducatia.ro. „Mici experimentatori”, „Facem sport încă de mici ca să creştem mari voinici” şi „Atelier şcolar de arheologie experimentală” sunt câteva exemple din lista proiectelor care vor fi puse în aplicare, începând din septembrie. Finanţarea, în valoare de 15.700 Ron,  va fi folosită la achiziționarea materialelor necesare desfășurării proiectelor:  instrumente de laborator, echipamente sportive, materiale didactice, softuri educative şi cărţi, de care vor beneficia 236 de copii.

Parteneriatul dintre „Susţin Educaţia” şi Porsche Finance Group România va continua și anul viitor. Pe parcursul următorului an şcolar „Susţin Educaţia” va asigura contactul dintre şcoli şi finanţatorul de autoturisme prin bilanţuri şi rapoarte ce ţin de desfăşurarea cursurilor şi a atelierelor educative descrise în cele 10 proiecte. Acest parteneriat face parte din programul de responsabilitate socială corporativă a Porsche Finance Group, prin care compania se implică în susţinerea programelor sociale autohtone şi susține comunitatea.

Este o veste grozavă pentru toată lumea. Şi o dovadă că educaţia din România se poate schimba prin orice efort, dacă ştim exact de ce anume este nevoie şi unde. Cele zece proiecte se adaugă la lista viselor devenite realitate prin programul nostru şi suntem foarte bucuroşi că, la mai puţin de un an după lansare, „Susţin Educaţia” are deja parteneri importanţi”, a declarat Cristiana Anca, preşedintele Asociaţiei Române pentru Educaţia Tinerilor (ARET) şi coordonator al programului „Susţin Educaţia”.

„Responsabilitatea socială a reprezentat una dintre preocupările noastre constante și de aceea am căutat mereu să sprijinim comunitatea în care activăm. Ne bucurăm că am putut să contribuim la realizarea unor proiecte prin care se vor sprijini programe educative pentru copiii din cinci județe”, a spus Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group Romania.

Susţin Educaţia este un program fondat de Asociaţia  Română pentru Educaţia Tinerilor (ARET) cu scopul de a sprijini proiecte de care copiii şi elevii din şcolile şi grădiniţele din România au nevoie pentru a beneficia de o educaţie de calitate. Credem că educaţia depinde de fiecare dintre noi! (www.sustineducatia.ro)

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley şi Porsche. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank Romania – prima bancă auto specializată de pe piaţa românească – oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi achiziţionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.

http://www.porschebank.ro/ro/despre_noi/companie

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.