Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10 categorii de informații legale pe care să le ai pe site-ul magazinului online

0

10 categorii de informații legale pe care este musai să le ai pe site-ul magazinului online, aflate via trusted.ro

Când îți construiești site-ul magazinului online, dincolo de butoane, design și pagini de produs, este musai să ai anumite pagini cu informații obligatorii*. Pe de o parte, pentru că așa te obligă diverse bucăți de legislație din România. Pe de altă parte, este bine să îți ții clienții aproape și informați tot timpul.

Știm că și tu crezi că nu citește nimeni paginile cu informațiile legale. În mare parte așa este, dar sigur le citesc clienții când au o problemă cu tine. A, și autoritățile le citesc, când vin în control! Practic, pagina cu informații trebuie să răspundă la întrebări de tipul cine? sau cum? despre site-ul tău.

Citește articolul complet aici.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.