10.190 de vitamine pentru seniorii României

0

Campania Eurovita „Vitamine pentru seniori” a adus 10.190 de vitamine seniorilor României

 Eurovita multumeşte celor aproximativ 1.000 de români care au susţinut campania de donaţii!

 

Campania Vitamine pentru seniori” iniţiată de Eurovita a beneficiat de susţinerea a aproximativ 1.000 de români care şi-au oferit donaţia virtuală de vitamine. Toate gândurile bune, mesajele de încurajare, fotografiile şi melodiile dedicate seniorilor şi încărcate pe platforma campaniei (www.vitaminepentruseniori.ro) s-au transformat în 10.190 de vitamine Eurovita donate în centrele de bătrâni din 6 oraşeale ţării: Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Braşov, Constanţa, Brăila.

Vitaminele au ajuns la beneficiari cu ajutorul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România şi a Fundaţiei Principesa Margareta a României care au distribuit donaţia Eurovita în cele 6 oraşe.

De peste zece ani, Eurovita este alături de tine zi de zi, oferindu-ţi produse în care poţi să ai încredere şi care să răspundă unor nevoi, probleme sau situaţii diferite, pentru ca sănătatea ta şi a celor dragi ţie să fie în cele mai bune mâini. Produsele Eurovita au un conţinut echilibrat de vitamine, minerale şi ingrediente naturale, respectând în acelaşi timp dozele recomandate pentru o administrare sigură şi eficientă.

În urma campaniei „Vitamine pentru seniori” derulată în perioada 14-23 decembrie 2012, 4.000 de bătrâni defavorizaţi s-au putut bucura de suplimentele alimentare: Eurovita Somn, Eurovita Protecţie Hepatică şi Eurovita Anghinare Digest.

Eurovita Somn, prin componenţele sale naturale bine tolerate favorizează somnul odihnitor, dându-ne astfel putere pentru o nouă zi. Ingredientele sale vegetale, Valeriana și Hameiul, se completează reciproc în acțiunea lor de liniștire și de înlesnire a instalării somnului în mod natural.

Eurovita Protecţie Hepatică ajută la susținerea metabolismului hepatic, îmbunătățeşte capacitatea naturală de regenerare a ficatului, optimizează procesele de detoxifiere la nivelul ficatului şi stimulează sistemul hepato-biliar şi funcţia digestivă.

Eurovita Anghinare Digest stimulează producția de bilă atât de necesară în procesele digestive, îmbunătăţeşte funcţia biliară, având efect pozitiv şi asupra confortului abdominal, stimulează producerea sucurilor digestive şi menţine echilibrul lipidic (în special al colesterolului) în organism, în cadrul unei alimentații echilibrate.

Vitamine pentru seniori

Omega Pharma este cea mai dinamică companie din Europa pe piața medicamentelor care se eliberează fără prescripție medicală (OTC). Având sediul la Bruxelles, operează în peste 40 de țări, având o cifră de afaceri de peste 800 milioane de Euro, 3.500 de produse și peste 2.000 de angajați, la nivel global. Este singura mare companie independentă din Europa și ocupă locul 12 în topul companiilor de medicamente fără prescripție medicală.

În anul 2008, Omega Pharma a achiziționat pachetul integral de acțiuni al Hipocrate 2000 și Hipocrate Distribution Group din România, cu scopul declarat de a dezvolta atât gamele locale deja existente, cât și de a lansa noi produse din portofoliul grupului.

Începând cu anul 2012, Hipocrate 2000 devine oficial Omega Pharma România, fapt reflectat în primul rând de sigla Omega Pharma pe toate ambalajele produselor noastre.

Game ca XL-S, Paranix, Nailexpert, Cryopharma, Physiomer și, mai nou, Eurovita și Vitamax sunt doar câteva dintre brandurile Omega Pharma, cu poziție de lider pe segmentele lor în majoritatea piețelor din Europa, lansate în decursul ultimilor 3 ani și în România. Concomitent, am continuat să producem local produse binecunoscute și recomandate de dvs. precum: Bebicina, Rombalsam, Siropuri etc.

Eurovita este o marcă cu tradiție, prezentă pe piața românească de peste 10 ani, votată în 2012 pentru al 7-lea an consecutiv cea mai de încredere marcă de vitamine din România, conform Reader’s Digest.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează