Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 milion de euro pentru evenimente, seminarii, campanii, festivaluri, expoziții, târguri care să transfere cunoștințe, bune practici în legătură cu Timișoara 2021 Capitala Europeană a Culturii

0

Apel deschis pentru finanțarea de inițiative bilaterale în contextul Timișoara 2021 Capitala Europeană a Culturii din granturi SEE și norvegiene!

Bugetul disponibil este de 1 mil. euro, grant 100% (nu este necesară cofinanțarea).

Termenul limită de depunere este de 30.09.2020 (ora 16:00, ora României) sau până la epuizarea fondurilor puse la dispoziție.

Depunerea se va face exclusiv on-line pe platforma  t2021.eeagrants.ro 

Vor fi finanțate evenimente, seminarii, campanii, festivaluri, expoziții, târguri care să transfere cunoștințe, bune practici etc.

Toate aceste evenimente trebuie să fie în strânsă legătură cu Timișoara 2021 Capitala Europeană a Culturii și derulate în parteneriat cu entități similare din statele donatoare – Norvegia, Islanda, Liechtenstein.

Poate aplica orice entitate publică sau privată, inclusiv ONG-uri, cu personalitate juridică din România și statele donatoare. Aplicanții pot solicita clarificări la următoarea adresă: eeagrants.bilateral@fonduri-ue.ro.

Sursa si mai multe informatii: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.