Primul român care publică un manual de Windows 8 în Statele Unite

0

Ciprian Rusen este printre foarte puţinii români care au reuşit peformanţa de a scrie cărţi pentru Microsoft Press, prestigioasa editură ce publică exclusiv cărţi despre tehnologii Microsoft. El este deja la a doua carte publicată – Windows 8 Step by Step.

“Windows 8 Step by Step”, prima carte de Windows din seria Step by Step scrisă de un autor român, este manualul oficial oferit de Microsoft Press utilizatorilor obişnuiţi ce doresc să înveţe Windows 8. Astfel, Rusen se alătură unui grup restrâns de experți din Statele Unite, Canada și Marea Britanie, autorii selecționați ai editurii Microsoft Press.

“Windows 8 Step by Step” a fost publicată în luna octombrie 2012 și este deja distribuită în SUA, Marea Britanie, Germania și Canada, urmând a fi tradusă și în alte limbi și comercializată la nivel internațional.

Manualul îşi învaţă cititorii cum să utilizeze Windows 8 şi toate noile caracteristici ale acestui sistem de operare. Cartea este structurată în 21 de capitole şi are 784 de pagini. Pe parcursul ei se găsesc instrucţiuni simple şi clare pentru orice utilizator, indiferent de nivelul său de cunoştinţe. În fiecare capitol sunt multe exerciţii pas cu pas, cu capturi de ecran ce ghidează cititorul şi îl ajută să înveţe rapid cum se foloseşte Windows 8.

“Windows 8 Step by Step” poate fi achiziţionată şi de cititorii români, prin intermediul Amazon. Cei care doresc versiunea digitală, o pot găsi pe Amazon.com, în timp ce versiunea tipărită se găseşte pe Amazon UK la prețul de 11,5 lire.

Ciprian Rusen a mai publicat până acum o carte de reţelistică pentru utilizatorii individuali, tot pentru Microsoft Press. De asemenea, el scrie ghiduri şi tutoriale despre Windows de mai mulţi ani.

Articolele lui în limba română se pot găsi pe 7 Tutoriale (www.7tutoriale.ro), iar cele în engleză pe 7 Tutorials (www.7tutorials.com)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează