„Apele tac“, „15 iulie“ si „Little Red“ ne reprezinta la Berlin!

0

Filmul ramânesc ataca Berlinul! În capitala Germaniei ne reprezintă 3 scurtmetraje „Apele tac“, „15 iulie“ şi „Little Red“ la cea de-a 61-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Problemele de conştiinţă ale transfugilor din era comunistă sau iniţierea erotică a unei Scufiţe Roşii moderne sunt printre temele propuse de regizoarele române la această ediţie.

Scurtmetrajele „15 iulie”, de Cristi Iftime, o producţie UNATC (12 minute), şi „Apele tac”, de Anca Miruna Lăzărescu, o coproducţie româno-germană (31 de minute), au fost selecţionate în competiţia secţiunii „Berlinale Shorts”, iar filmul „Little Red”, de Eva Pervolovici (producţie germană, 11 minute) concurează în secţiunea Berlinale Talent Campus, alături de alte patru pelicule (toate fiind realizate ca finaliste ale Berlin Today Award 2011).

Mai multe informatii pe adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează