„10 days MBA” cu certificare Management School (ESCP-EAP) London. Costuri acoperite din bugetul proiectului

0

Cursuri de economie și management „10 DAYS MBA”  în cadrul proiectului „Antreprenori europeni”

 

În perioada 29 aprilie – 10 mai 2012, în cadrul proiectului „Antreprenori Europeni” finanțat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Fundația Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI), va organiza a patra sesiune de executive training de tip „10 days MBA”.

Cursurile vor fi susținute de către reputați profesori din cadrul European Management School (ESCP-EAP) London, o prestigioasă universitate londoneză și una dintre cele mai vechi universități din lume, fondată la Paris, în anul 1918. Universitatea este acreditată AACSB și EQUIS, precum și AMBA și se situează pe locul 3 în clasamentul Financial Times 2011 pentru Masters in Management.

Toate costurile participanților, inclusiv cele de transport, masă și cazare, vor fi acoperite din bugetul proiectului. La sfârșitul cursurilor, fiecare participant va primi o diplomă de absolvire emisă de European Management School (ESCP-EAP) London.

IMM-urile și antreprenorii interesați pot accesa site-ul www.antreprenorieuropeni.ro, unde pot parcurge procedura de selecție și se pot inscrie la programul „10 days MBA”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează