Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„10 days MBA” cu certificare Management School (ESCP-EAP) London. Costuri acoperite din bugetul proiectului

0

Cursuri de economie și management „10 DAYS MBA”  în cadrul proiectului „Antreprenori europeni”

 

În perioada 29 aprilie – 10 mai 2012, în cadrul proiectului „Antreprenori Europeni” finanțat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Fundația Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI), va organiza a patra sesiune de executive training de tip „10 days MBA”.

Cursurile vor fi susținute de către reputați profesori din cadrul European Management School (ESCP-EAP) London, o prestigioasă universitate londoneză și una dintre cele mai vechi universități din lume, fondată la Paris, în anul 1918. Universitatea este acreditată AACSB și EQUIS, precum și AMBA și se situează pe locul 3 în clasamentul Financial Times 2011 pentru Masters in Management.

Toate costurile participanților, inclusiv cele de transport, masă și cazare, vor fi acoperite din bugetul proiectului. La sfârșitul cursurilor, fiecare participant va primi o diplomă de absolvire emisă de European Management School (ESCP-EAP) London.

IMM-urile și antreprenorii interesați pot accesa site-ul www.antreprenorieuropeni.ro, unde pot parcurge procedura de selecție și se pot inscrie la programul „10 days MBA”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.