“Şi românii ar putea învăţa să se simtă mândri că sunt români” (Ilie Nastase)

2

Când stăteam în SUA, mă culcam cu imnul Americii, mă trezeam cu imnul Americii la televizor. Şi asta la televiziuni private, nu la televiziuni de stat. Şi românii ar putea învăţa să se simtă mândri că sunt români”, e de părere fostul tenismen. (Ilie Nastase)

Sursa: gandul.info

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Curentul acesta in care sa-ti fie rusine de faptul ca esti roman, a fost in mod sigur creat in mod voit de cineva, cu anumite scopuri. Asa cum acest curent anti-romanism a fost creat, tot asa se poate inlocui cu un nou curent in care sa ne redescoperim cultura si specificul nostru.

Comentează