Training de înscriere în competiția Gala Societății Civile 2024

0

Te invităm la Trainingul de înscriere GSC 2024, Ediția numărul 22

 Training-ul de înscriere dedicat participanților va avea loc luni, 19 februarie, ora 11:00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook. Programul va fi următorul:

O sesiune de introducere despre noutățile ediției, susținută de Andra Moldoveanu (Director Program GSC). ↝ aprox. 15 min.

O sesiune susținută de Gelu Duminică (Director Executiv – Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”) cu sfaturi despre înscrierea în competiție, despre cum analizează jurații proiectele înscrise & pe ce lucruri e bine să se concentreze participanții. ↝ aprox. 20 min.

O scurtă prezentare susținută de Roxana Lupu (Community Weaver – Ashoka România). Despre acordarea Premiilor pentru Impact Social în secțiunile Categoriei A, dar și despre importanța impactului social în proiectele sectorului asociativ. ↝ aprox. 15 min.

Și încheiem cu o discuție între Monica Jitariuc (Consultantă de Comunicare & Trainer) și Liviu Țurcanu (Executive Creative Director – Mercury360 și Mantia) despre comunicarea proiectelor pe teme sociale și punctual despre secțiunea Campanii sociale. ↝ aprox. 30 min.

Mai multe detalii aici – https://fb.me/e/3CQMdClgm

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.