Resurse GRATUITE utile persoanelor și organizațiilor interesate să lucreze cu tinere cu dizabilități

0

Astazi, este momentul unei sinteze – recapitularea rezultatelor obtinute pina acum in proiectul ERASMUS+ ”disABILITIES Beyond Limits – Empowering young women to build a better future”.

Toate aceste resurse create in proiect, sunt disponibile GRATUIT, oricarei persoane, organizatie interesata sa lucreze cu tinere cu dizabilitati. De asemenea, resursele pot fi adaptate si in lucrul cu alte categorii de tineri si/sau adulti, in comunitate!

a) Resursa nr. 1: Metodologia Cercurilor de Suport pentru Incluziune (”Inclusion Support Circles Methodology”), aici.

b) Resursa nr. 2: Portofoliu Virtual, cu 2 module de training si un set de 16 carduri digitale (cu metode de rezolvare probleme in comunitate), aici.

In curand, si DisABILITIES Civic LAB: un Compendium online, cu scenarii construite impreuna cu tinerele cu dizabilitati, precum si sugestii pentru practicieni (guidelines), pentru folosirea metodei scenariului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.