VIDEO: Conversații cu Rost alături de Ionuț Stancovici despre cum sportul atinge vieți, schimbă atitudini și îi învață pe copii disciplina sportivă

0

”Conversații cu Rost!” aduce la masă sportivi, exploratori, artiști sau oameni din business care au o poveste interesantă de spus, experiențe de viață și întâmplări pe care merită să le asculți.

În acest episod #32 ai ocazia să îl cunoști pe Ionuț Stancovici de la Caiac Smile.

Ionuț este îngrăgostit lulea de caiac și prin intermediul sportului ăsta foarte frumos atinge vieți, schimbă atitudini și îi învață pe copii disciplina sportivă. Povestea lui/a lor este una despre cum reușești să miști lucrurile cu pasiune, disciplină și multă voință.

Asociația Caiac Smile urmărește promovarea caiacului ca sport de masă, dar și accesibilizarea sportului în rândul membrilor defavorizați ai comunității, de la copii din case de tip familial, până la persoane cu diferite dizabilități locomotorii, psihice sau cu deficiențe de vedere. Urmărește-i pe Caiac Smile și pe Facebook aici: https://www.facebook.com/caiacsmile/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.