CD-ul artiștilor si ‒ “Together”, ediția 2022, s-a lansat la Sibiu Sounds Festival

0

A V-a ediție SIBIU SOUNDS FESTIVAL s-a încheiat weekend-ul trecut în Piața Huet, după 3 zile pline de concerte, în care peste 60 de artiști sibieni, individuali sau grupați în trupe, și-au cântat piesele originale #madeinSibiu.

La fel ca în fiecare an, un element unic al platformei Sibiu Sounds îl reprezintă producerea și lansarea compilației muzicale “Together”, un album în ediție limitată care include în acest an 14 dintre cele mai recente piese ale artiștilor locali.

Alpha Q a inclus primul single “Unbreakable” de pe noul album “Parallel Universe”, lansat vineri la Sibiu Sounds, Onenightstand ne aduce în atenție single-ul „Tu”, iar noua trupă Vârfu Omu ne prezintă sound-ul indie rock al primei piese, „Ce bine că e a mea”. Pe album mai regăsim piese din diferite stiluri muzicale semnate de Antract, Bound By Decay, Child Control, Doomsday Astronaut, Esu & Basilvio, EvergreeD, Patricia Thomits & Ovidiu Mărginean, Revolver, Riff, Wildchild și Xternal.

Fanii artiștilor locali au putut cumpăra albumul în format fizic de la standul amenajat la festival, iar unii dintre ei au ales întregul pachet de colecție, ce include toate cele 5 CD-uri lansate în ultimii anii. În total, materialele discografice însumează 37 de trupe sau artiști și 77 de piese.

CD-ul constituie un produs de promovare a artiștilor locali și este distribuit către publicul sibian, turiști, vizitatori ai orașului, fiind o carte de vizită a creației artistice generată de mișcarea muzicală contemporană locală.

Sibiu Sounds este organizat de Asociația Culturală S.ART în parteneriat cu Asociația Culturală PLAY.

Cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu

Parteneri: Easy Industry / White Box / Boromir / Marquardt / SAQ telecom solutions / Music Pub / Cemi Concept Tec / BringingWeb / Texco

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.