Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a vizitat Școala de Meserii CONCORDIA

0

Pe 19 septembrie 2018, Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a vizitat Școala de Meserii CONCORDIA, unde a fost organizat un atelier de modelat produse de panificație, la cursurile practice pentru brutar care au loc în cadrul Brutăriei CONCORDIA.

Alteța Sa Regală a dorit să-i cunoască pe noii elevi admiși la acest curs de formare profesională și să urmărească îndeaproape procesul de preparare a produselor de panificație. Au fost organizate trei ateliere de lucru, formate din 3 – 4 cursanți coordonați de câte un maistru. La primul banc de lucru, ASR Principesa Maria a României a observat cum aluatul pentru pâine este omogenizat în malaxor, porționând, cântărind și modelând apoi alături de elevi fiecare pâine, iar la următoarele două puncte de lucru, Alteța Sa Regală a rulat și a ornat produse dulci de patiserie, realizate din foietaj și aluat dulce pentru biscuiți.

Am fost onorați să primim vizita Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și suntem recunoscători pentru susținerea proiectelor noastre!

În anul 2015, Organizația Umanitară CONCORDIA a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României, rămânând aproape de copiii și tinerii sprijiniți prin proiectele dezvoltate de CONCORDIA de-a lungul timpului.

 

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.