Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ACCES: Cursuri de formare pentru tineri în cadrul Corpului European de Solidaritate

0

Tinerii de 18-30 de ani care vor să aducă o schimbare în comunitate și caută finanțare pentru ea se pot înscrie la ACCES – ateliere de formare organizate în cadrul programului Corpul European de Solidaritate. Acestea au fost create pentru a veni în sprijinul tinerilor implicați, care vor să reprezinte un grup informal (format din minim 5 tineri) și care vor să își pună ideile în practică în proiecte de solidaritate (una dintre liniile de finanțare ale Corpului European de Solidaritate – ESC).

ANPCDEFP, instituția care implementează ESC în România, organizează 6 cursuri ACCES rezidențiale (cu costurile de formare, cazare și masă acoperite de către organizatori):

Toate detaliile sunt disponibile la link-urile inserate în text, mai sus. Vor avea prioritate în selecție participanții din județul gazdă al cursului, precum și cei din județele învecinate.

Atelierele durează 2 zile, începând de vineri după-amiază (sunt alocate 2 sesiuni de 90 de minute pentru ziua de vineri), până duminică la prânz (sunt alocate 2 sesiuni de 90 de minute pentru ziua de duminică). Va exista și o întâlnire de pregătire online, în avans, de aproximativ 3 ore. De asemenea, participanții care vor dori să lucreze în continuare, post-atelier, pe ideea lor de proiect vor fi invitați să participe (înainte de termenul limită de candidatură, 5 octombrie) la proCES – Proiecte de solidaritate, un eveniment online în care un coach îi va ghida spre definitivarea proiectului lor.

Informații COVID: accesul la atelierele de formare se face în baza dovezii de vaccinare, a dovezii trecerii prin boală sau cu un test efectuat cu 24 de ore înainte.

Detalii: https://www.suntsolidar.eu/stire/vrs/IDstire/910; https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=185680910102237

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.