Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zumm, brand românesc de specialitati din miere

0

Zumm este un brand românesc de specialitati din miere, care a aparut acum un an si jumatate. Scopul acestuia era sa duca mai departe traditia de 20 de ani a familiei Cimbru pentru apicultura. Zumm vine in intampinarea tuturor cu sortimente din miere de albine de calitate preparate in stupina proprie din Dobarceni, judetul Botosani.

Despre WWF. De aproape un an, Zumm este partener WWF in protejarea biodiversitatii din Romania si sprijina demersurile de interzicere a utilizării neonicotinoidelor în România. Aceste pesticide au un impact negativ asupra albinelor și, astfel, asupra vieții noastre prin alimentele care ajung pe mesele noastre. Motivul pentru care noi ne-am alaturat acestei cause pe care o sprijinim este faptul ca incepand cu anul 2009 producția de miere de albine au fost grav afectată din cauza utilizarii intensive a insecticidelor la culturile din zona învecinată stupinei.

Despre sortimente. In 2019 ne-am extins gama de produse cu 4 noi sortimente: mierea cu chilli, mierea cu turmeric, mierea cu spirulina si mierea cu anason si cuisoare. Acestea se adauga primelor sortimente pe care le-am lansat inca din 2018: mierea de salcam, mierea cu capaceala, mierea cu lavanda si mierea cu cimbrisor. Prin combinarea ingredientelor atent selectionate ale fiecarui dintre aceste sortimente, rezulta atat o aroma foarte placuta, cat si o combinatie unica de efecte benefice asupra organismului.

Ne dorim ca si in 2020 sa ne surprindem clientii cu produse noi la acelasi standard ridicat de calitate cu care s-au obisnuit deja. Valorile noastre sunt stilul de viata sanatos, sustenabilitatea si calitatea produselor pe care le producem.

Planuri de viitor Ne dorim cresterea responsabilitatii oamenilor in ceea ce priveste alimentatia lor, in ceea ce priveste importanta calitatii mierii si a impactului albinelor asupra viitorului nostru.

Ne gasiti online aici

Pagina de Facebook:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.